Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de proporții pentru Dinamo: Alb-roșii îl vând pe căpitanul și golgheterul Paul Anton în Rusia

www.prosport.ro
Paul Anton Dinamo

Căpitanul şi golgheterul lui Dinamo, Paul Anton, s-a înţeles cu formaţia din prima ligă din Rusia, Anji Mahacikala, locul 15 din 16 formaţii, cu 19 puncte după 20 de etape.

Bistriţeanul în vârstă de 26 de ani a revenit în vară la Dinamo după ce fusese împrumutat la Getafe, în Segunda Division. Getafe a promovat, dar nu i-a mai activat clauza de cumpărare. Clubul lui Ionuţ Negoiţă va primi 500.000 de euro de pe urma transferului mijlocaşului care a cunoscut consacrarea la Pandurii Târgu Jiu. Anton pleacă în Rusia în următoarele zile pentru a efectua vizita medicală. Dinamo se află pe locul 7, cu 33 de puncte, după 21 de etape, anunță Prosport.ro.

Citește și: MĂCEL la derbiul Serbiei: Zeci de VICTIME, la meciul Partizan Belgrad - Steaua Roşie Belgrad

La Anji au evoluat în trecut fotbalişti precum Roberto Carlos şi Samuel Eto'o. Fostul căpitan de la Rapid, Nicolae Stanciu, e singurul român care a jucat pentru Anji. Lacina Traore, fostul atacant al CFR-ului, a evoluat pentru gruparea din subsolul clasamentului din Rusia, după ce a trecut şi pe la Kuban Krasnodar.

În sezonul 2012-2013, lotul echipei era cotat la 147 de milioane de euro, datorită unor jucători precum Willian (în prezent la Chelsea), Samuel Eto'o, Lassana Diarra sau Yuri Zhirkov. Acum, lotul celor de la Anji valorează 16,5 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător este Arsen Khubulov (1,3 milioane de euro). Anton, a cărui cotă se ridică la 1 milion de euro, conform transfermarkt, va fi al patrulea cel mai scump jucător din lot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.