Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de proporții dată de DIICOT și IGPR - Zeci de kilograme de droguri descoperite în Târgoviște (FOTO)

canabis

Poliţiştii şi procurorii au destructurat o reţea de traficanţi de canabis, formată din zece cetăţeni români. Parte dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant, pe un câmp din Dâmboviţa, după ce ar fi vândut 20 de kilograme de cannabis. În total, anchetatorii au descoperit 33 de kilograme de canabis, inclusiv la o fermă.

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfășurat o operațiune de amploare, pentru a destructura o rețea de traficanți de droguri, care acționa în municipiul Târgoviște. În urma acestei operațiuni, au fost reținute 10 persoane bănuite, în timp ce ar fi încercat să vândă o cantitate semnificativă de droguri pe piața neagră din municipiul București.

În urma activităților investigativ – operative, polițiștii au reușit să identifice și să documenteze activitatea membrilor acestei grupări de traficanți.

Astfel, în cadrul operațiunii au fost prinse în flagrant delict 5 persoane, în timp ce ar fi încercat să vândă o cantitate semnificativă de droguri, punând astfel capăt activităților lor ilegale.

După realizarea prinderii, au fost efectuate 12 percheziții, în locații considerate a fi implicate în activitățile ilegale ale acestei rețele de traficanți, în total fiind descoperite și ridicate aproximativ 33 de kilograme de canabis, punând astfel capăt aprovizionării ilegale a pieței cu acest drog.

Perchezițiile de pe raza județului Dâmbovița, inclusiv la o fermă și la sediul unei societăți comerciale, au mai dus la descoperirea de telefoane mobile, cântare electronice de mare precizie, grindere, precum și alte mijloace de probă.

Astăzi, 28 octombrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a celor 10 persoane reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.