Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Cîrstoiu amenință coaliția că se va retrage din competiția pentru Primărie. Se teme că va fi trădat (surse)

cirstoiu firea

Candidatul-medic al alianței PSD-PNL amenința liderii coaliției că se va retrage din cursa pentru câștigarea Primăriei Capitalei.

Potrivit unor surse guvernamentale citate de Rtv, Cătălin Cîrstoiu le-a reproșat liderilor coaliției de guvernare că nu se simte suficient de susținut.

Mai mult, medicul se declară nemulțumit de strategia de campanie și crede că Gabriela Firea nu s-a resemnat cu faptul că a fost dată la o parte și din acest motiv îl va trăda atunci când va găsi momentul oportun.

Totodată, spun sursele citate, Cîrstoiu este nemulțumit că cele două partide din coaliție nu trag suficient pentru a-l ajuta să câștige și doar se folosesc de numele lui pentru alte beneficii.

Candidatul comun PSD-PNL

Liberalii și social-democrații au decis să meargă cu un candidat comun la alegerile locale din 9 iunie. Liderii celor două partide l-au ales pe medicul Cătălin Cîrstoiu după ce toate sondajele pe care le-au făcut au arătat că atât Gabriela Firea cât și Sebastian Burduja ( care își doreau mult să candideze) ar fi pierdut în fața lui Nicușor Dan.

Desemnarea lui Cîrstoiu a supărat-o mult pe Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, mai mult, ea fiind numită coordonatorul campaniei electorale, alături de Burduja, pentru medicul-candidat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.