Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Cronica Cârcotașilor, aproape de a bifa o reîntregire a celebrei echipe

Click
Cronica

Cronica Cârcotașilor, emisiunea care a devenit o legendă a televiziunii din România, aproape de a da o lovitură de senzație cu reîntoarcerea Ioanei Petric la pupitrul emisiunii difuzate de Prima TV.

Într-un interviu acordat Cancan.ro, fosta bebelușă și prezentatoare a emisiunii a declarat că a primit o noua ofertă de la Prima TV.

”M-aș întoarce în TV, chiar îmi e dor. Dar aștept un proiect pe care să-l simt cu adevărat”, a spus fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

Întrebată dacă a rămas în relații bune cu cei de la Cronica Cârcotașilor, bebelușa a recunoscut că a fost chemată înapoi la emisiune

”Da, foarte bune. M-au chemat să mă întorc și eu am zis că acum mă ocup de film, deocamdată”, a declarat Ioana.

În martie 2013, Ioana Petric a anunțat că a plecat de la „Cronica Cârcotașilor”, după 15 ani „extraordinari” petrecuți alături de echipa celebrei emisiuni de la Prima TV.

„E momentul să ne luăm la revedere! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici. Multumesc @serbanhuidu si intregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici. Vă iubesc pe toți (dar voi știti deja asta) și vă urez ca pe 15 Martie, să începeti Cronicutța 2.0 cu succes și audiențe maxime!”, a scris, sâmbătă, pe rețeaua socială, Ioana Petric.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.