Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Dan Cristian Popescu va candida pentru Primăria Sectorului 2, chiar dacă PNL a ales să susțină candidatul USR

arhiva personala
Dan Cristian Popescu

Lovitură de teatru! Liberalul Dan Cristian Popescu va candida pentru Primăria Sectorului 2, chiar dacă PNL a ales să-l susţină pe Radu Mihaiu, candidatul USR.

„În proporţie de 99% va merge independent, dar există şi varianta unei candidaturi din partea unui partid politic”, susţin surse liberale pentru Adevărul.

Pe de altă parte, surse din PSD susţin că Onţanu se consideră deja câştigător, după ce PNL şi USR merg pe varianta Radu Mihaiu.

Florin Cîțu, mesaj pentru pensionari: Vor încasa cea mai mare sumă primită vreodată

Filiala PNL Sector 2, condusă de ministrul Educaţiei Monica Anisie, este divizată: cei mai mulţi membri susţin că vor vota lista PNL pentru consiliul local, iar la primărie vor pune ştampila pe DC Popescu, nu pe Radu Mihaiu. După ce PNL a renunţat la DC Popescu, candidatul PSD Neculai Onţanu are cele mai mari şanse de victorie, susţin sursele citate.

”Dacă Popescu ar fi candidat din partea PNL, ar fi fost el favorit. Aşa, Onţanu are şanse mai bune, mai ales că s-a întors în PSD. Pe locul trei vine Radu Mihaiu. Şi PMP va scoate un scor rezonabil în cazul în care Traian Băsescu va intra în cursa pentru primăria generală. Sectorul 2 e băsist”, susţin sursele liberale pentru sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.