Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! Liviu Dragnea, reacție după haosul de la ÎCCJ. Plângere împotriva Instanței Supreme

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi

Avocatul lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, a anunțat miercuri la Antena 3 că va depune un „protest” împotriva ÎCCJ, după incidentele care au avut loc ieri la Instanța Supremă.

„Vom depune alături de colegi avocați din Bruxelles protestul nostru față de cum s-a desfășurat evenimentele de ieri de la ÎCCJ. O să întrebăm organismele abilitate de la nivelul UE, dacă acestea au fost condiționalitățile din MCV, respectiv să aduci un demnitar în fața ÎCCJ, nu pentru judecată, ci pentru că este locul unde este obligat să meargă și în acest mod îl supui unor atrocități, pentru că acel demnitar nu poate să răspundă datorită decenței și demnității sale. Vom depune un protest cu privire la lipsa de reacție a ÎCCJ. ÎCCJ este obligată prin modul în care își organizează serviciul de pază să asigure securitatea celor care vin la proces. Am depus în cursul zilei o solicitare către conducerea ÎCCJ pentru a se lua măsuri, pentru ca la ieșirea din sală să nu se repete agresiunile la care a fost supus dl Dragnea la intrarea în ÎCCJ. Am primit un răspuns din partea ÎCCJ că se vor lua măsurile cuvenite și am observat cu stupoare, ce măsuri s-au luat, că au fost aduși interlopii, nu? (...) Eu am cerut măsuri de protecție și am văzut interlopii.”, a spus Maria Vasii la Antena3.

Maria Vasii a precizat că interlopii au fost aduși la ÎCCJ pentru discreditarea lui Liviu Dragnea.

„Jandarmeria care deservește Înalta Curte trebuia să asigure un climat de liniște, de acces normal în sala de judecată. (...). Cum este văzută justiția din România când un cetățean merge cu decență să răspundă în fața judecătorilor în cauza sa și acel moment este folosit pentru agresiune, pentru înjosire? Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat ieri la Înalta Curte și vreau să văd care vor fi măsurile care vor fi luate la nivel european ca acest lucru să nu se mai întâmple” a mai spus avocata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.