Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: Prefecții maziliți de Ludovic Orban și-au dat mâna și au trimis Guvernului un ultimatum înainte să-l dea în judecată / DOCUMENT

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Foști prefecți și subprefecți din Buzău, Mehedinți, Prahova, Iasi, Brasov, Harghita, Bistrita Nasaud și Hunedoara, schimbați din funcție după preluarea de către PNL a guvernării, i-au trimis premierului Ludovic Orban o Plângere Prealabilă în care solicită ANULAREA numirii în funcție a 31 de prefecți și subprefecți pe motiv de încălcare a legii și în care îl informează pe șeful Guvernului că dacă nu face modificările necesare, vor ataca în instanță, în contencios-administrativ, deciziile prim-ministrului referitoare la cei 31 de prefecți și subprefecți. Plângerea obținută de STIRIPESURSE.RO a ajuns joia trecută la cabinetul premierului.

Amintim că pe 11 decembrie 2019, Ludovic Orban a dispus eliberarea lui Andrei Tinu din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie. Tinu l-a dat în judecată pe Ludovic Orban, reclamând că a fost dat afară nelegal din funcţie și Curtea de Apel București a dispus suspendarea deciziei prin care premierul Ludovic Orban l-a demis pe Tinu. Decizia CAB este una provizorie, până când se va judeca pe fond cererea lui Andrei Tinu de anulare a deciziei prim-ministrului, însă este executorie.

PLÂNGEREA trimisă premierului Ludovic Orban este aici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.