Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de teatru: Viorica Dăncilă NU l-ar acuza pe Iohannis de înaltă trădare

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-un interviu pentru Antena 3, că dacă acuzaţia de înaltă trădare la adresa preşedintelui Iohannis, lansată de Liviu Dragnea, ar depinde de semnătura ei, i-ar fi greu să semneze, pentru că are propria experienţă cu o asemenea acuzaţie.

Premierul a afirmat că preşedintele a avut anumite gesturi care nu au fost benefice pentru România. Întrebată dacă ar semna acuzaţia de înaltă trădare la adresa preşedintelui, Dăncilă a răspuns:

"Anumite lucruri pe care le-a făcut președintele nu sunt bune pentru România. O să dau un exemplu, atâta timp cât nu am avut doi miniștri pe două domenii, a fost această tergiversare, nu a fost benefic pentru România. El trebuie să facă tot ce e mai bum pentru țara lui, a fost ales de români pentru a susține România, nu știu dacă aș semna această cerere de înaltă trădare, și eu am avut. Și știu cât de neplăcut a fost pentru mine și să le pot explica partenerilor strategici. Trebuie o analiză, ce este în interesul României, trebuie aplicat. Să ceri liderilor politici care fac anumite afirmații. Aceste lucruri ar trebui analizate și stopate, toate aceste decizii, care duc la prejudiciu de imagine nu trebuiesc trecute cu vederea."

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile pe care NU le știai despre FĂINA ALBĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.