Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatrul în dosarul atentatului din Istanbul, soldat cu 39 de morți: Principalul suspect a pledat nevinovat

atacator atentat istanbul

Principalul suspect în atentatul din 2017 într-un club de noapte din Istanbul în care au fost ucise 39 de persoane a respins toate acuzaţiile împotriva sa, a relatat luni agenţia de presă de stat turcă Anadolu, preluată de DPA, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

Cetăţeanul uzbec Abdulkadir Maşaripov a fost arestat la două săptămâni după atacul din clubul de noapte Reina, comis la scurt timp după miezul nopţii pe 1 ianuarie 2017.

În timpul unei şedinţe de judecată închise la Istanbul, lângă închisoarea de înaltă securitate Silivri, Maşaripov a declarat că nu el a comis crimele, potrivit Anadolu.

Atacul în timpul petrecerii de Revelion în care au fost de asemenea rănite 79 de persoane a fost revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic. Maşaripov este unul din totalul de 58 de suspecţi, dintre care 39 sunt deţinuţi.

Maşaripov a declarat că nu era el bărbatul ce apare purtând o armă automată de asalt. El a susţinut că s-a ascuns pentru că nu avea acte de identitate şi de asemenea pentru că mass-media a dat vina pe el pentru atac, a relatat Anadolu.

Procesul a început în decembrie 2017. El se confruntă cu acuzaţii de crimă, tentativă de crimă şi apartenenţa la o organizaţie teroristă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.