Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali - Ce a decis instanţa

facebook.com
Gigi George Becali

Gigi Becali a dat în judecată ANAF, în iulie, într-un conflict mai vechi pe care omul de afaceri îl are cu fiscul. Mai precis, este vorba despre scandalul TVA pe care dezvoltatorii imobiliari au fost puși să o achite retroactiv în perioada 2008-2009, potrivit RTV.

Gigi Becali a arătat că, în intervalul respectiv, tranzacțiile imobiliare erau scutite de TVA prin lege și a reușit să scape de plata a 1,2 milioane de euro. Patronul FCSB a rămas, însă, la ANAF cu o datorie de aproximativ 800.000 de euro. A contestat suma rămasă, iar cu trei zile înainte de Crăciun a primit decizia jucătorilor.

"Respinge cererea astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei", au stabilit magistrații de la Judecătoria Ilfov

Citește și: În Ajun de Crăciun, Liviu Dragnea încasează o lovitură devastatoare .

ANAF l-a pus pe Gigi Becali pe lista românilor care au făcut tranzacții imobiliare fără să plătească TVA. Fiscul a descoperit 53 de cazuri, din care actualul patron al FCSB-ului a câștigat peste 53 milioane de euro.

Pentru 13 dintre acestea, latifundiarul din Pipera a fost obligat să achite retroactiv TVA. În august 2016, datoria lui Gigi Becali către ANAF ajunsese la două milioane de euro.

Patronul FCSB-ului a făcut, însă, contestație. A scăpat de plata a 1,2 milioane, dar a rămas dator cu încă 800.000 de euro. A făcut din nou contestaţie, dar de data aceasta a pierdut şi va fi nevoit să plătească!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.