Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dură încasată de un milionar celebru: Câţi bani i-a cerut soţia în instanţă

ciocanel judecator

Lovitură teribilă pentru un celebru milionar din România. Soţia lui îi cere o sumă imensă în instanţă. Este vorba despre baronul de Braşov, Aristotel Căncescu. Acesta se află în plin proces de partaj al averii de 12 milioane de euro. Magdalena Căncescu a prins curaj în faţa magistraţilor după ce i s-a admis cererea de a fi scutită de taxa de timbru judiciar, conform cancan.ro.

Citeşte şi: PANICĂ în Capitală: Un incendiu puternic a izbucnit în Pasajul Lujerului

Magdalena Căncescu cerea o cotă procentuală din valorile strânse în timpul căsniciei cu Aristotel. Potrivit Codului Civil, era obligată să plătească, tot procentual, o taxă de timbru de aproximativ 10% din pretenţiile sale, bani care să ajungă la bugetul de stat. Nu mai este nevoie însă, pentru că soţia baronului a înaintat o cerere de scutire de taxă de timbru, iar magistraţii Judecătoriei Braşov i-au aprobat-o. ”Dispune scutirea reclamantei de la plata taxei judiciare de timbru de 1.643.100,64 lei datorată de reclamantă în Dosarul civ. nr. ....al Judecătoriei Braşov, suma urmând a fi avansată din fondul pentru ajutor public judiciar al Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac” se arată în minuta de şedinţă.

Citeşte şi: Un cunoscut neurolog a ŞOCAT o lume întreagă: A comparat religia cu o boală mintală

Astfel, femeia nu mai este obligată să achite suma de 365.133 de euro, valoarea în valută a taxei de timbru de care a fost scutită. La un calcul matematic simplu, rezultă că Magdalena Căncescu consideră că i se cuvine suma de 3,6 milioane de euro din averea de 12 milioane de euro strânsă în timpul căsniciei de către cei doi soţi, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.