Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ DURĂ pentru Lucian Onea şi Mircea Negulescu la ICCJ - Ce a decis instanţa în privinţa lor

antena3.ro
Lucian Onea Mircea Negulescu

Instanţa supremă a stabilit, vineri, să prelungească măsura preventivă a controlului judiciar în cazul ex-magistratului DNA Mircea Negulescu şi  fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, în dosarul în care au fost trimişi în judecată de SIIJ pentru pretinse fapte de represiune nedreaptă şi măsluirea unor probe.

"În temeiul art. 348 alin. (2) Cod procedură penală raportat la art. 207 alin. (2) şi alin. (4) Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii: Onea Lucian Gabriel şi Negulescu Mircea, cu obligaţiile şi restricţiile stabilite în sarcina acestora prin încheierea de şedinţă din camera de consiliu din data de 18 iulie 2019, pronunţată judecătorul de cameră preliminară, în dosarul nr. 1916/1/2019/a1.1 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia penală.

În baza dispoziţiilor art.215 alin. (3) Cod procedură penală atrage atenţia inculpaţilor Onea Lucian Gabriel şi Negulescu Mircea că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor stabilite în sarcina lor, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Dispune efectuarea cuvenitelor comunicări, conform prevederilor art.215 alin. (5) Cod procedură penală. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronun?are. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu, azi 13 decembrie 2019", a stabilit ICCJ, nedefinitiv, vineri.

Decizia poate fi atacată de cei doi la aceeaşi instanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.