Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură 'dură' pentru unul dintre oligarhii apropiați lui Putin - Nu va mai putea circula gratis cu autobuzul

oligarhi ucraina

Magnatul rus Oleg Deripaska, unul dintre oligarhii apropiați lui Vladimir Putin, aflat pe mai toate listele de sancțiuni ale Occidentului, a rămas fără „privilegiul” de a călători gratis cu autobuzul orașul industrial siberian Sayanogorsk, scrie digi24.ro.

Autoritățile locale au decis să renunțe la beneficiile oferite cetățenilor de onoare ai orașului Sayanogorsk. Printre beneficii se numără și călătoriile gratis cu mijloacele de transport în comun, relatează The Moscow Times.

BUBUIE scandalul completurilor de 5 judecători: Zeci de contestații înregistrate în decembrie la ÎCCJ

Printre cei vizați de această decizie se numără și Oleg Deripaska, magnatul care controlează a doua cea mai mare companie de aluminiu din lume, Rusal.

„A fost o măsură necesară. Nimeni nu vrea să umilească cetățenii de onoare”, a declarat deputatul Serghei Borisov pentru agenția Interfax, spunând că orașul va trece în 2019 printr-o serie de „constrângeri bugetare”, subliniază The Moscow Times.

Oleg Deripaska a devenit cetățean de onoare al orașului Sayanogorsk în 2000, după ce a fost numit în funcția de director general al companiei Rusal.

Oamenii de afaceri ruşi Andrei Kostin, Oleg Deripaska şi Viktor Vekselberg sunt vizaţi de sancţiunile americane introduse la începutul acestui an de Washington pentru a pedepsi Rusia pentru presupusa sa implicare în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.