Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ fără precedent în justiție - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti își SUSPENDĂ activitatea

BN breaking news justitie

Decizie extremă luată după OUG pe justiție emisă de Guvernul României. Adunarea generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea activităţii nemijlocite cu publicul până la întrunirea tuturor adunărilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, în data de 27 februarie.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

"La data de 22 februarie 2019, Adunarea generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, întrunită în baza Hotărârii nr. 95 din 20.02.2019 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a decis, cu unanimitatea celor prezenţi, însuşirea în integralitate şi susţinerea considerentelor hotărârii menționate, apreciindu-se că modificările intempestive aduse legilor justiţiei prin ordonanţă de urgenţă, fără consultarea Consiliului Superior al Magistraturii şi a corpului de magistraţi, au un impact major asupra capacității Ministerului Public, în ansamblul său, de a-şi aduce la îndeplinire îndatoririle constituționale.

În acest context, s-a pus în discuţie adoptarea unei forme de protest, stabilindu-se, în primă fază, suspendarea activităţii nemijlocite cu publicul până la întrunirea tuturor adunărilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27.02.2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.