Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea dată de polițiști mafiei drogurilor din Spania: 50 de traficanți au fost arestați și 14 tone de hașiș confiscate

droguri

Poliţia spaniolă a arestat circa 50 de persoane şi a confiscat o cantitate mare de droguri într-o operaţiune desfăşurată în sud-vestul Spaniei, relatează miercuri Xinhua, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scenariu halucinant! De ce nu ar vrea Klaus Iohannis să o numească pe Olguța Vasilescu la șefia Ministerului Dezvoltării

Poliţia a confirmat faptul că operaţiunea Lupita a avut loc într-o zonă cunoscută sub numele de 'Campo de Gibraltar', în apropiere de Gibraltar, şi în oraşele Algeciras şi La Linea de la Concepcion.

Operaţiunea, la care au participat circa 200 de agenţi de poliţie, s-a încheiat cu aproximativ 50 de arestări şi confiscarea a 14 tone de haşiş.

Ea a avut drept scop dezmembrarea uneia dintre cele mai importante reţele de contrabandă cu droguri într-o zonă devenită cunoscută ca fiind un centru important de trafic de droguri, aflându-se la mai puţin de 20 de kilometri de coasta de nord a Africii.

Televiziunea RTVE a afirmat că operaţiunea a vizat o organizaţie care 'îşi desfăşoară activitatea în toată Andaluzia' (sudul Spaniei).

Operaţiunea Lupita survine la doar două zile după ce o altă acţiune a poliţiei în regiune s-a încheiat cu nouă arestări.

Poliţia spaniolă a afirmat că această reţea, care s-a folosit de drone pentru a aduce drogurile la ţărm, a reuşit să introducă 6 tone de haşiş în Spania în ultima lună, în valoare de circa 5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.