Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru Adrian Sârbu. Fostul mogul de la Pro TV, executat silit

Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Sarbu

Adrian Sârbu, fostul mogul de la Pro TV, pare să fi intrat într-o perioadă mai puțin fastă: fostul şef al Pro TV a fost executat de către instituțiile statului, pierzând astfel o proprietate extrem de valoroasă și care era foarte importantă pentru el, după cum susțin surse din anturajul acestuia.

Șoferul mașinii cu numărul M...E PSD tună și fulgeră după ce a rămas fără permis: 'Probabil am deranjat pe cineva, asta o numesc hărțuire'

Sârbu a rămas fără apartamentul pe care-l deţinea in celebrul complex Caelia, raiul milionarilor din Mamaia. Apartamentul va fi scos la licitatie peste mai putin de o luna de catre un executor judecatoresc din Bucuresti. Supranumit „raiul milionarilor”, cartierul e considerat unul dintre cele mai selecte din Romania, apartamentele de aici avand preturi „de pornire” incepand cu 350.000 euro si ajungand pana la 500.000 euro. Mircea Sandu, Vasile Blaga, Ciprian Marica sau eorge Copos se numara printre cei care detin proprietati in acest complex, conform Kanal D.

Apartamentul lui Adrian Sarbu, supus acum executarii silite, are 2 camere si 79 mp, se afla la parterul imobilului. Pretul de pornire a licitatiei este de 1,42 milioane lei (aproximativ 310.000 euro), conform unor evaluari realizate de un specialist. Adrian Sarbu este debitor la doua banci comerciale in urma unor contracte de credit in valoare de peste 5.000.000 dolari. Bancile au formulat cerere de urmarire licită respectiv intervenient pentru recuperarea creantelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.