Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură GREA pentru deputatul care este acuzat că a lovit cu mașina protestatarii: PSD-istul este CERCETAT PENAL pentru vătămare corporală

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam proteste jandami

Lovitură pentru deputatul PSD care a lovit miercuri seară doi protestatari la ieșirea de la Palatul Parlamentului. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru vătămare corporală pe numele parlamentarului Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu.

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste. Deputatul PSD a fost testat aseară cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

"Nu știu, s-a deschis, nu s-a deschis dosar penal. Plângere penală pentru avarierea mașinii nu am făcut, pentru că nu vreau să intru într-un conflict din ăsta cu protestari. Eu nu fac plângere penală, dar ceea ce s-a întâmplat nu este corect.", a declarat joi Ioan Terea, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește și: Protestatarii acuză că un deputat PSD i-a lovit cu mașina: 'Au lovit cu picioarele, s-au agățat de oglindă', zice deputatul

El a susținut că cei doi protestatari i-au sărit în față. "Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe mașină, se văd urme pe mașină din lateral. Mașina în față nu are nicio urmă, nimic”, a spus Ioan Terea. Ioan Terea se află la primul mandat de parlamentar.

Câteva sute de oameni au protestat miercuri seară la Parlament față de modificările aduse de coaliția PSD-ALDE, susținută de UDMR, la Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, dar și de modul în care au fost adoptate schimbările. De asemenea, mai multe mașini ale parlamentarilor și consilierilor au fost lovite de protestatari.

Citește și: Atac DUR la adresa PSD, după decesul Regelui Mihai: 'Urmașul PCR este salvat în aceste zile de funeraliile Regelui Mihai I'

Manifestarea a avut loc chiar dacă oamenii anunţaseră că nu vor mai ieşi câteva zile în stradă, în semn de respect pentru moartea Regelui Mihai. Cum Parlamentul nu a luat la rândul său o pauză la dezbaterea legilor justiţiei, oamenii au ieşit din nou în stradă, furioşi pe modul în care Statutul Magistraţilor a fost votat pe bandă rulantă de Camera Deputatilor. Timp de șapte ore au stat oamenii în stradă la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.