Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier local PNL, fost primar, condamnat la patru ani de închisoare

sigla pnl

Fostul primar al comunei Berezeni, Iulian Miliare, în prezent consilier local, a fost condamnat de magistraţii de la Tribunalul Vaslui la patru ani de închisoare cu executare şi a primit o amendă penală în valoare de 37.500 de lei, pentru comiterea infracţiunilor de fals sub semnătură privată şi fraudă cu fonduri europene, sentinţa nefiind definitivă, scrie Agerpres.

Iulian Miliare a fost trimis în judecată în anul 2016, fiind acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că în perioada 2007-2010, în calitate de preşedinte al Asociaţiei crescătorilor de animale "Gospodarul Zootehnist" şi de primar al comunei Berezeni, a depus la APIA Vaslui acte şi documente false aferente cererilor unice de plata depuse pentru campaniile din anii 2007-2010, fapte ce au avut ca rezultat obţinerea fără drept, de către asociaţie, a sumei totale de 997.027,86 lei. 

Alţi trei inculpaţi din acelaşi dosar: contabilul Primăriei Berezeni, administratorul unei ferme şi un membru al Asociaţiei Crescătorilor de Animale "Gospodarul Zootehnist" Berezeni, au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: Tabăra disidenților din PSD anunță DISCUȚII BOMBĂ cu Călin Popescu Tăriceanu privind demiterea lui Liviu Dragnea .



Iulian Miliare a deţinut funcţia de primar al comunei Berezeni în perioada 2000-2016. La alegerile locale din anul 2016 a candidat din partea PNL pentru un nou mandat, dar a pierdut, rămânând consilier local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.