Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piaţa media. După ani de pauză în televiziune, Florin Călinescu face marele anunț

florin calinescu

Juratul de la ”Românii au talent” e pe cai mari. După ani pauză în televiziune, soarele strălucește tot mai tare pe strada actorului Florin Călinescu. După ”Tanti Florica”, s-a așezat confortabil la masa juraților de la ”Românii au talent”, iar acum se află în negocieri avansate cu boșii de la Pro TV pentru primul format nocturn ajuns în grila postului după multă vreme.

Turcia continuă represaliile. Patronul principalului ziar de opoziţie a fost ARESTAT pe aeroport

Dacă totul merge conform planului și negocierile se încheie cu zâmbete și strângeri de mână, de anul viitor, numele lui Florin Călinescu va fi din nou strigat ca pe vremuri la Pro TV. ”Probabilitatea devine pe zi ce trece certitudine”, a declarat o sursă din postul sus menționat, citată de Libertatea.ro.  Revenirea actorului în prima ligă a vedetelor de televiziune se datorează în proporție uriașă popularității pe care a dobândit-o în calitate de jurat la ”Românii au talent”.

Deși au fost sceptici în ceea ce privește priza lui Călinescu la public, audiențele i-au determinat se pare pe producători să îndrăznească și mai mult și au creionat fără să clipească noul proiect în care va fi implicat. De fapt, au scos de la naftalină celebrul format ”Chestiunea zilei” și l-au actualizat. Potrivit sursei citate, actorului i-au sclipit ochii în momentul în care i s-a pus problema revenirii la ”nocturnă” și, din acel punct, discuțiile au demarat cu aplomb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.