Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE/ Lovitură pe piața media - Șerban Huidu pleacă de la Prima TV / Realizatorul TV neagă informația

serban huidu

UPDATE

După ce o parte din presa online l-a dat ca și plecat de la Prima TV în urma modificării politicii editoriale a postului, Șerban Huidu a dezmințit știrea precizând că va continua colaborarea cu posul tv în ciuda schimbării patronatului.

„Nu am fost dat afară. Contractul meu cu Prima TV continuă la fel ca până acum. Tot ce se întâmplă e că au venit alți patroni și s-a schimbat directiva, dar contractul merge. Noi nu facem nici emisiuni preînregistrate, la noi emisiunea este înregistrată în fiecare săptămână. Vom vedea dacă la un moment dat vom face schimbări, avem contractul până în decembrie.”, a declarat Șerban Huidu pentru FANATIK.

Stirea inițială

Emisiunea “Cronica Cârcotașilor” va fi scoasă de pe post, după 20 de ani de la prima difuzare, ceea ce constotuie o adevărată surpriză pe piața media din România, notează playtech.ro. Decizia a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, cel care patronează și postul Look TV. Conform directivelor noii conduceri, Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive, lucru lesne de înțeles în condițiile în care Tomșa este acționar într-o companie care deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

Berlinul îl trimite acasă pe regele Thailandei: Nu poate conduce Thailanda din Germania

Noua conducere a postului Prima TV nu mai dorește difuzarea emisiunii-emblemă a stației TV, lucru care i-a fost adus la cunoștință și lui Șerban Huidu. Conform informațiilor obținute de Impact.ro, șefii au avut deja o întâlnire cu Șerban Huidu și au discutat termenii încheierii colaborării. Pe post va fi difuzat sezonul deja înregistrat, iar mai apoi emisiunea va dispărea de la PRIMA TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.