Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitura pentru DNA in dosarul Ghita. Dosarul pe cale să se prăbușească după ce doi martori protejați au renunțat la mărturiile inițiale

strike lovitura

Doi martori cu identitate protejata din dosarul lui Ghita au refuzat sa-si mai mentina declaratiile date cu identitate protejata.

La termenul de astazi de la ICCJ martorii Razvan Alexe si Vlad Cosma au fost citati cu identitatile lor reale pentru ca au refuzat sa-si mentina calitatea acordata cu forta de catre  procurorii DNA Ploiesti Onea si Negulescu ( Portocala ).

Ce conţine protocolul SRI-ÎCCJ - Parchetul General. Cum colaborau cele trei instituţii

Practic dosarul lui Ghita si al fostului primar Badescu este dinamitat in absenta celor doua declaratii. Nici macar martorul Tanase, sotul avocatei Tanase, prietenii de familie ai procurorului Negulescu nu si-a mai mentinut declaratiile date impotriva lui Badescu si Ghita.

Reamintim ca primele scandaluri din jurul DNA Ploiesti au inceput cand poze cu Portocala dansand la nunta martorilor Tanase Iulian si Claudia au aparut in presa locala. Ulterior Negulescu - Portocala a aparut in inregistrari audio povestind despre relatiile sexuale cu sotia martorului Tanase Iulian.

Senatorul Daniel Savu l-a acuzat pe procurorul Negulescu si ca a incercat sa-l ajute pe martorul Tanase sa-i fure niste imobile lui Badescu din firma primarului, aflata in administrarea lui Tanase.

Tot Daniel Savu a aratat ca dosarul a fost instrumentat de Giluela Deaconu, nasa sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea.

Cum a încurcat Iohannis jocurile PSD cu Vlase. Pe cine dorea Dragnea şef la SIE (surse)

Completul de 5 judecatori al ICCJ va lua curand o decizie in acest dosar care a facut deliciul presei de cancan in momentul aflarii detaliilor cu tentă sexuala dintre Portocala si sotia martorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.