Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Donald Trump: Hollywood cere retragerea stelei liderului SUA de pe Walk of Fame. Care este motivul

Consequence of Sound
trump hollywood stea

Consiliul municipal din West Hollywood, cartier din Los Angeles unde se află Walk of Fame (Bulevardul Celebrităţilor), a adoptat în unanimitate o rezoluţie cerând ca steaua lui Donald Trump să fie retrasă de pe promenada turistică, a anunţat marţi primarul, citat de AFP, conform news.ro.

Steaua lui Donald Trump, inaugurată în 2007 când miliardarul era o vedetă de televiziune, graţie emisiunii sale "The Apprentice", este ţinta vandalismului de la intrarea sa în politică.

West Hollywood, cunscut pentru viaţa de noapte şi comunitatea sa LGBT, revendică valorile progresiste, în opoziţie cu politica preşedintelui american.

A doua oară în câteva zile: O firmă din Iaşi a virat din greşeală 100.000 de lei în contul unui argeşean. Acesta a scos banii şi a dispărut

Consiliul municipal din West Hollywood va cere deci Camerei de Comerţ a Hollywood-ului, responsabil de administrarea Walk of Fame, să retragă steaua de pe bulevard, în special în numele "femeilor care au fost tratate cu remarci deranjante" de Donald Trump, de mai multe ori acuzat de agresiune sexuală.

În 2015, Camera de Comerţ a refuzat să îndepărteze steaua actorului Bill Cosby, după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală.

În luna iulie, un bărbat a distrus cu ajutorul unui târnăcop această stea, simbol al succesului în lumea americană de divertisment.

În vara lui 2016, un artist stradal îngropase steaua republicanului cu pereţi de 15 centimetri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.