Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru George Simion: După ce a cerut bani să plece în SUA la un eveniment, i s-a refuzat participarea (surse)

inquamFOTO
george simion

Conducerea Camerei Deputaților a discutat, luni, o solicitare din partea Grupului parlamentar AUR referitoare la deplasarea lui George Simion, vicelider al grupului, în SUA. Între timp, potrivit unor surse politice, organizatorii evenimentului la care Simion trebuia să participe l-au refuzat pe liderul AUR.

Liderul AUR, George Simion, trebuia să pleace în Statele Unite ale Americii, în perioada 17-19 septembrie. El a anunțat că a fost invitat de către Inter parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York.

„Doresc să vă supun atenției faptul că George Nicolae Simion, vicelider al grupului parlamentar AUR, a fost invitat de către Inter parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York, SUA, de către Israerl heritage Foundation. (...) Vă rugăm să dispuneți măsurile necesare pentru efectuarea deplasării, cu suportarea din bugetul Camerei Deputaților”, potrivit solicitării semnată de liderul grupului parlamentar, Antonio Andrușceac.

Între timp, organizatorii evenimentului, Israel Heritahe Foundation, a decis sărefuze participarea lui George Simion la eveniment, din cauza acuzațiilor de antisemitism care planează asupra partidului pe care îl conduce. Partidul a făcut obiectul unei anchete penale după un comunicat în care se susținea că Holocaustul este o „temă minoră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.