Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Guvernul Orban: Specialistul pe buget din Ministerul de Finanţe şi-a dat demisia

demisie

Chiar în ziua instalării Guvernului Orban, într-o perioadă în care trebuie pregătit bugetul pentru anul viitor, Ministerul Finanţelor Publice pierde specialistul care s-a ocupat de acest domeniu în ultimii ani. Secretarul de stat în Ministerul Finanțelor Daniela Pescaru și-a dat demisia din funcția de secretar de stat, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Daniela Pescaru este cunoscută ca fiind una dintre profesioniștii din Ministerul de Finanţe. Aceasta lucrează în Ministerul Finanțelor din 1991, unde a început ca expert la direcția de programare bugetară, după care în 2003 a devenit șef serviciu în aceeași direcție, în 2007 director general adjunct, din 2009 director general, iar ulterior a devenit secretar de stat.

A absolvit Academia de Studii Economice - Planificare şi Cibernetică Economică, iar apoi a obținut o diplomă Diplomă de studii postuniversitare de specializare în managementul instituţiilor publice.

În luna august, presa relata că Daniela Pescaru a fost pe punctul de a demisiona, pe fondul neînțelegerilor cu ministrul Eugen Teodorovici pe tema rectificării bugetare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.