Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Mihai Gâdea: Fiscul cere BLOCAREA conturilor sale pentru a recupera banii din dosarul lui Voiculescu

wowbiz.ro
Mihai Gadea

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, este la un pas să aibă toate conturile blocate. Motivul? Inspectorii ANAF vor să recupereze peste 600.000 de lei, bani pe care acesta i-ar fi împrumutat de la Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA.

Citeşte şi: Singura româncă învingătoare la Roland Garros, mărturii INCREDIBILE după victoria Simonei Halep: 'E o luptătoare. E gata să MOARĂ pe teren...'

Dan Voiculescu a trecut în declaratia sa de avere din 2010 un împrumut în nume personal acordat moderatorului Mihai Gâdea. Valoarea împrumutului se ridica la acea vreme la 785.000 de lei. Potrivit ultimei declaraţii de avere depuse de politician, din 2012, Gâdea a plătit o parte din împrumut şi mai avea de achitat, în iulie 2012, suma de 695.000 de lei. Pe 8 august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Nu este clar ce sumă de bani mai are să îi returneze Mihai Gâdea lui Dan Voiculescu, motiv pentru care ANAF a deschis pe 13 decembrie 2017 o procedură la Judecătoria Sectorului 3. Termenul de judecata este 29 ianuarie 2018.

content-image

Fiscul cere ca aceşti bani să intre în contul statului, pe motiv că prejudiciul din dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în 2014, nu a fost recuperat. Fostul politician are de plătit peste 60 de milioane de euro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.