Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru România: Căpitanul naționalei s-a accidentat duminică și va lipsi la meciurile cu Finlanda și Bosnia

fanatik.ro
Vlad Chiricheș

Conducerea echipei naționale de fotbal a anunțat duminică seara că a renunțat la serviciile căpitanului Vlad Chiricheș, acesta suferind o accidentare în meciul din Serie A, dintre Cremonese și Lazio. Chiricheș a fost înlocuit în minutul 28 al meciului pierdut de echipa sa cu 4-0.

„Căpitanul primei reprezentative nu va putea fi alături de colegii săi pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor. Vlad a rezistat pe gazon doar 26 de minute în meciul pe care formația sa, Cremonese, l-a disputat cu Lazio”, se scrie pe site-ul frf.ro, citat de Mediafax.

Conducerea tehnică a naționalei a comunicat că „Chiricheș a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al echipei naționale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.”

„Selecționerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheș. Echipa națională a României îi dorește recuperare rapidă! Vlad, te așteptăm la următoarele partide!”, se mai scrie pe site-ul federației.

Echipa națională a României întâlnește în Liga Națiunilor Finlanda, pe 23 septembrie, la Helsinki, și Bosnia Herțegovina, în 26 septembrie, pe Stadionul Giukești, din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.