Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru România: Ion Țiriac anunță o nouă mutare în tenis

ion tiriac

Ion Ţiriac a anunţat, sâmbătă, că licenţa turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, competiţie găzduită în ultimii 20 de ani de Bucureşti, a fost cedată pentru doi ani, capitalei Ungariei, Budapesta, potrivit DigiSport.

Iniţial, se discutase clar ca turneul să se joace la Marbella, însă în acea perioadă în Spania se desfăşoară şi turneul de la Barcelona. BRD Năstase Ţiriac Trophy este o competiţie din categoria ATP 250.

LIVE TEXT - Anglia - Rusia, primul derby de la Euro 2016

Fostul mare tenismen Ion Ţiriac deţine licenţa turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. El a anunţat de mult timp această mutare: "Infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500. Arena Progresul nu a mai primit avizul ISU pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prabuşire a tribunei, după cum au spus experţii. Trebuie construită o arenă nouă. Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.