Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru trupele ruse din Lugansk: partizani locali ucraineni au incendiat o rută de cale ferată pe care ajungeau provizii

bbc.com
Lugansk Doneţk Zaporijjea Herson ucraina harta

În regiunea est-ucraineană Lugansk, partizanii ucraineni au încetinit procesul de livrare a proviziilor destinate trupelor ruse din prima linie, scrie agenția de presă RBC, citată de Rador.

Potrivit guvernatorului Serhi Haidai, partizanii au dat foc unor echipamente importante, fără de care aprovizionarea ocupanţilor ar dura două-trei săptămâni.

Haidai a precizat că partizanii locali au incendiat echipamentele de control a căii ferate de pe segmentul feroviar Luhansk-Lantratovka. ''Cineva'' a incendiat echipamentul pentru controlul automat al căii ferate pe secțiunea de comunicație feroviară Luhansk-Lantrativka, din zona Şciastia.

„Echipamentul a fost distrus dintr-o scânteie" - a scris Haidai pe Telegram, într-un mesaj postat sâmbătă. Potrivit guvernatorului, experții susţin că distrugerea unui astfel de sistem va duce la trecerea la "modul manual" a managementului tronsonului de cale ferată și, în consecință, va exclude posibilitatea livrării la timp a bunurilor militare către poziţiile ruşilor din prima linie. Aprovizionarea va întârzia cu aproximativ 14-20 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.