Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Udrea și Băsescu: Elena Băsescu ar cam juca cu Monica Macovei

După ce i s-a opus public și a anunțat că Udrea face jocuri murdare în PMP, se pare că Elena Băsescu îi mai dă o lovitură Elenei Udrea. Europarlamentarul Cristian Preda susține că EBa ar fi în același tabără cu el, aceasta fiind cea a susținătorilor Monicăi Macovei.

”Doar eu și EBA puteam asigura PMP statutul de partid parlamentar, atât de important în gestionarea prezenței și a numărării buletinelor din secțiile de votare. De altfel, EBA - nu Udrea! - l-a impus și pe Mureșan pe liste. El e acum în trena Elenei Udrea, nu în tabăra în care suntem eu și EBA. În fine, am fost cap de listă pentru că eram foarte apropiat de MRU și, până în ultima clipă, PMP a sperat ca fostul premier să vină alături de mine pe o platformă comună. Eu visam acum un an la o listă cu MRU și Cioloș. Sunt convins că ambii ar fi fost mai potriviți acum în PE decât unde sunt. Până la urmă, a ieșit altfel...”, a declarat Cristian Preda, într-un interviu acordat România Liberă.

Întrebat dacă știe sigur că EBa nu o susține pe Elena Udrea, Preda a invitat-o pe fiica președintelui să iasă public cu această declarație.

”Suntem, în măsura în care doar ea i s-a mai opus public Elenei Udrea. Cu cine votează... ea trebuie să spună. Nu sunt purtătorul ei de cuvânt”, a mai spus Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.