Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Viorica Dăncilă: un fost ministru ALDE anunță sprijin pentru Klaus Iohannis

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Fostul ministru al Energiei din partea ALDE, Toma Petcu, lider al ALDE Giurgiu, îndeamnă simpatizanții partidului să îl susțină pe Klaus Iohannis în turul II. În cuda faptului că a fost ministru alături de cei de la PSD, Toma Petcu susține că Viorica Dăncilă ar fi făcut mai mult rău celor de la ALDE decât Klaus Iohannis.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

”Ieri, 21 noiembrie, am avut întâlnire cu toți colegii din Biroul Politic Teritorial, iar punctul cel mai important de pe ordinea de zi a fost legat de Alegerile Prezidențiale. Nu este un secret pentru nimeni fapt ca sunt un om de dreapta, iar de fiecare dată când nu au existat alianțe politice, votul meu s-a îndreptat către candidatul dreptei. Acest subiect l-am analizat împreună cu membrii biroului și, bineînțeles, am supus la vot, iar rezultatul a fost cel la care mă așteptam. Duminică, ALDE Giurgiu va susține candidatul PNL.

Motivele sunt lesne de înțeles. Deși încă de la înființarea ALDE, în 2015, președintele Iohannis a pus piedici de fiecare dată când a avut ocazia pentru a destabiliza partidul, răul făcut de acesta nu se compară cu cel făcut de Viorica Vasilica Dăncilă în numai 5 luni. Și vreau să subliniez acest lucru. Dezinformarea opiniei publice cu privire la ruperea coaliție PSD - ALDE, asumarea unor merite care nu îi aparțin, dublicitatea dumneaei și învinovățirea noastră de tot ceea ce nu a reușit să facă reprezintă cele mai clare dovezi că locul doamnei Dăncilă nu este sigur acolo unde speră să ajungă cu atâta îndârjire.

De asemenea, pe aceasta cale, doresc să îndemn giurgiuvenii să iasă la vot. Duminică, fiecare vot contează!”, scrie Toma Petcu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.