Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură politică în Prahova - Șeful USR trece la PNL. Urmează 10 primari de la PSD

PNL
PNL sigla

Doi primari din Prahova, de la USR și Pro România, trec la PNL. Alți 10 primari de la PSD vor trece și ei în barca liberală.

Primarul din Breaza, Bogdan Novac, fostul președinte al USR Prahova, a trecut la PNL. Bogdan Novac a demisionat ieri din toate funcțiile deținute în USR, inclusiv din cea de președinte a organizației Prahova.

Primarul din Breaza a luat această decizie după ce Ludovic Orban (Forța Dreptei), Eugen Tomac (PMP) și Cătălin Drulă (USR) au decis ca George Ionescu, deputat și președinte al organizației Prahova al Partidului Forța Dreptei, să fie nominalizat drept candidatul Alianței la președinția Consiliului Județean Prahova.

"Am rămas membru, mi-am dat demisia din funcţiile politice pe care le ocupam în interiorul USR. (...) Voi candida cu siguranţă pentru un nou mandat la Breaza", declara Bogdan Novac miercuri.

Primar Pro România și 10 primari PSD, la PNL

Primarul comunei Cosminele, Iulian Nae, va candida pentru un nou mandat din partea PNL. El a câștigat conducerea primăriei la alegerile din 2020 candidând din partea partidului Pro România.

Potrivit unor surse, alți 10 primari din Prahova urmează să treacă de la PSD la PNL în următoarea perioadă.

Mișcarea este una în oglindă cu PSD, social-democrații racolând în ultima perioadă primari de comună de la PNL. Însă și primarul municipiului Ploiești va candida din partea PSD, deși în 2020 a fost ales din partea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.