Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură URIAȘĂ pentru Al-Qaida: Aliații conduși de SUA au ucis unul dintre CAPII rețelei din Afganistan

al qaida

Un important lider al reţelei teroriste Al-Qaida a fost ucis împreună cu 80 de militanţi antiguvernamentali în urma unor operaţiuni desfăşurate în Afganistan, au anunţat marţi serviciile de informaţii afgane, relatează Xinhua.

Directoratul Naţional de Securitate (NDS) a anunţat într-un comunicat că operaţiunile au fost efectuate în comun de către armata afgană, personalul NDS şi forţele coaliţiei conduse de SUA în provinciile Ghazni, Paktia şi Zabul.

Citește și: Moment total neașteptat: Un deputat și-a cerut în căsătorie partenerul în plină dezbatere în Parlament! Răspunsul acestuia - VIDEO

Potrivit comunicatului, liderul ucis se numeşte Omar Khetab, acesta fiind al doilea lider important al reţelei care acţionează în zone din Afganistan, anunță Agerpres.

Printre militanţii ucişi s-au aflat membri ai reţelei Al-Qaida, precum şi zeci de insurgenţi talibani, se arată în comunicat, potrivit căruia 'majoritatea militanţilor vizaţi au fost implicaţi în atacuri directe împotriva forţelor de securitate afgane şi a trupelor coaliţiei' în zone din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.