Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LPF a alcătuit echipa ideală a sezonului regulat - CFR Cluj are cei mai mulţi fotbalişti incluşi în 'primul 11', patru

lpf

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală a sezonului regulat. CFR Cluj are cei mai mulţi fotbalişti incluşi în „primul 11", patru. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a fost numit antrenorul sezonului regulat, anunță MEDIAFAX.

PORTAR

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 19 jocuri) - Titular incontestabil în echipa sezonului. Nu a primit gol în 14 dintre cele 19 jocuri în care s-a aflat pe teren în ediţia curentă.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

APĂRĂTORI

Radu Şt. Boboc (Viitorul / 20 de ani / 24 jocuri) - Tânărul fundaş de bandă a confirmat încrederea primită din partea lui Gheorghe Hagi. A marcat două goluri frumoase şi a oferit trei pase decisive. Dintre cele 22 de jocuri în care a fost titular, 18 le-a început în partea dreaptă şi patru în stânga.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 26 de ani / 14 jocuri) - S-a acomodat rapid cu cerinţele exigentului antrenor Dan Petrescu, devenind om de bază în campionat şi în cupele europene. Mai mult, s-a dovedit a fi şi un jucător polivalent, el fiind folosit în câteva meciuri şi pe postul de fundaş dreapta.

Marius Constantin (Gaz Metan / 35 de ani / 23 jocuri) - Deşi a ajuns la 35 de ani, evoluţiile sale din acest sezon au fost printre cele mai bune din carieră, un merit deosebit avându-l şi colaborarea cu Edward Iordănescu. Pe lângă prestaţiile solide din defensivă, s-a remarcat şi ca un foarte bun executant de penalty-uri, şase dintre cele şapte reuşite fiind izbutite de la punctul cu var.

Mario Camora (CFR Cluj / 33 de ani / 19 jocuri) - Căpitanul clujenilor şi-a mobilizat excelent echipa în momentele dificile, iar rezultatele s-au văzut pe tabelă. Este un model de profesionalism. A ajuns la 259 de meciuri jucate pe prima scenă în tricoul CFR-ului.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

MIJLOCAŞI

Dan Nistor (16 jocuri pt. Dinamo, 4 pt. Universitatea / 31 de ani) - A reuşit 10 assist-uri în tricoul roş-albilor (plus patru goluri), fiind la finalul sezonului regulat cel mai bun pasator decisiv din campionat. Evoluţii lăudabile şi la Universitatea Craiova unde a format alături de Mateiu şi Cicâldăuo linie de mijloc experimentată, cu aproape 650 de meciuri în CASA Liga 1.

Jonathan Rodriguez (FC Botoşani / 29 de ani / 25 jocuri) - Dispus în fiecare meci la un consum mare de energie, a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. S-a evidenţiat şi la finalizare, în contul său fiind trecute două goluri şi patru pase decisive.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 de ani / 23 jocuri) - A marcat nouă goluri, dintre care patru din afara careului mare, şi a oferit patru pase decisive. A devenit un jucător exponenţial pentru craioveni.

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani / 15 jocuri) - Poate fi oricând dat exemplu tinerilor fotbalişti. A fost cel mai periculos jucător din ofensiva ardelenilor, în contul său fiind trecute şapte goluri şi cinci pase decisive. A fost declarat de cinci ori „jucătorul meciului”.

Denis Alibec (Astra / 29 de ani / 19 jocuri) - Lăudabilă revenirea de formă arătată de Denis Alibec în sezonul regulat 2019/2020! Cu 10 goluri marcate şi nouă pase decisive, vârful Astrei a fost jucătorul cu cele mai mai multe contribuţii ofensive din CASA Liga 1.

Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 23 jocuri, FOTO) - A fost principalul motor al roş-albaştrilor în lupta pentru locurile fruntaşe. A marcat de 11 ori (toate golurile din acţiune) şi a oferit şapte pase decisive. Prezent de nouă ori în echipa etapei, lider la acest capitol!

Citește și: Sorina Matei ARUNCĂ ÎN AER cazul Sorinei Pintea: ce document ESENȚIAL lipsește din dosarul DNA

ANTRENOR

Dan Petrescu (CFR Cluj / 52 de ani) - Reprezentant de marcă al "Generaţiei de Aur", Petrescu este un model şi ca antrenor. A gestionat perfect meciurile din campionat şi cele din cupele europene, reuşind două performanţe remarcabile: locul 1 la finalul sezonului regulat şi calificarea din grupele Ligii Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.