Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LPF le recomandă jucătorilor să evite cluburile, petrecerile și locurile aglomerate: 'Să încheiem cu bine cel mai greu sezon din istoria fotbalului nostru'

lpf

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut, vineri, un apel la fotbaliști să evite deplasările în afara domiciliului și a locurilor de antrenament, în contextul în care au apărut șase noi cazuri de infectare cu COVID-19 în Liga I, informează Mediafax.

Citește și: Căpitanul Barcelonei, Leo Messi, după ce Real Madrid a câștigat campionatul: 'Nu oferim nimic. Oamenii îşi pierd răbdarea şi e normal'

Liga Profesionistă de Fotbal a trimis, vineri, celor 14 cluburi membre o adresă în care le cere să continue să acorde o atenție sporită stării de sănătate „în condițiile în care au apărut șase noi cazuri de infectare cu COVID 19”.

„LPF cere cluburilor să adopte o conduită de maximă responsabilitate în sensul respectării cu strictețe a regulilor de autoizolare a întregului lot de jucători, a staffului tehnic și a tuturor celor implicați direct în viața echipei în aceste zile atât de importante pentru încheierea cu bine a celui mai greu sezon din istoria fotbalului nostru”, se arată într-un comunicat al LPF.

Liga face un apel către jucători să evite deplasările inutile. „LPF face un apel la conștiința jucătorilor, la luciditate și la realizarea faptului că limitarea deplasării acestora în afara domiciliului și a locurilor de antrenament a devenit o necesitate, în condițiile date”, se mai arată în comunicat. Șase jucători ai echipei de fotbal Dinamo București sunt confirmați pozitiv cu COVID-19. Aceștia au intrat în izolare, în timp ce ceilalţi jucători vor reface testul în 5 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.