Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LPF s-a alăturat campaniei de solidarizare demarată pentru întrajutoarea persoanelor rămase fără adăpost în urma cutremurului puternic din Albania

agerpres
LPF

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat, miercuri, că s-a alăturat campaniei de solidarizare demarată pentru întrajutoarea persoanelor rămase fără adăpost în urma cutremurului puternic care a avut loc în Albania, la data de 26 noiembrie, potrivit Mediafax.

La meciurile din runda cu numărul 20 a Ligii 1, din perioada 6-9 decembrie, va fi afișat un banner pe care va apărea site-ul unde se pot face donații către persoanele rămase fără adăpost în urma cutremurului din Albania.

"La rugămintea Ambasadei Albaniei la București, prin vice-ambasadorul sau, dl Jonian MOLLA, Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât să participe la CAMPANIA de solidarizare demarată pentru întrajutorarea persoanelor rămase fără adăpost.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Astfel, pentru sensibilizarea opiniei publice, LPF a decis să popularizeze această inițiativă nobilă la meciurile din etapa a 20-a, prin afisarea unui baner cu mesajul PRAY FOR ALBANIA , SOLIDARITATE , DONEAZĂ la https://e-albania.al/donate/.

De asemenea, pentru cei care au disponibilitatea, se pot face cunoscute campania și mesajul ei pe canalele proprii de comunicare social-media", a transmis LPF.

Un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs în dimineața zilei de marți, 26 noiembrie, în Albania, la aproximativ 40 de kilometri de capitala țării, Tirana. O replică a seismului s-a înregistrat la ora locală 6:08 (ora României, 7:08), înregistrând o magnitudine de 5,4 grade.

Autorităţile albaneze au informat sâmbătă că au încheiat operaţiunile de căutare, adăugând că bilanţul cutremurului de 6,4 grade produs marţi în Albania a ajuns la 51 de morţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.