Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luca Guadagnino va regiza o adaptare după albumul 'Blood on the Tracks' al lui Bob Dylan

mediafax.ro
film

Cineastul italian Luca Guadagnino, cunoscut pentru „Call Me By Your Name” şi „Suspiria”, va realiza un film bazat pe albumul „Blood on the Tracks” al lui Bob Dylan, informează news.ro.

Povestea plasată în anii 1970 va avea în centru temele abordate de muzicianul american în albumul său, al 15-lea, lansat în 1975.

Producătorul Nathan Heller („Call Me By Your Name”) a achiziţionat drepturile şi i-a încredinţat proiectul lui Guadagnino, care a spus că îl va regiza dacă adaptarea va fi scrisă de Richard LaGravenese („The Bridges of Madison County”, „The Fisher King” şi „Beloved”). Cei doi încă nu s-au întâlnit.

LaGravenese a produs un scenariu de 188 de pagini, în perioada aprilie-iulie, care este centrat pe temele albumului.

„Când trec prin criză, dramatizăm reprimarea şi felul în care îi afectează. Şi dramatizăm ce se întâmplă când îşi laşi pasiunile să preia prea mult controlul”, a spus LaGravenese, citat de New Yorker.

Despre piesele de pe acest album, Bob Dylan dezvăluia în cartea sa de memorii „Chronicles, Vol. 1”, apărută în 2004, că au fost inspirate de poveşti scrise de Cehov.

Între piesele cuprinse pe materialul de studio se numără „Tangled Up in Blue”, „Simple Twiste of Fate” şi „Shelter from the Storm”.

Discul a ajuns pe primul loc în Billboard 200 şi pe locul al patrulea în topul britanic al albumelor. Single-ul „Tangled Up in Blue” a ajuns cel mai sus în clasamentul Billboard 100 pe poziţia a 31-a. „Blood on the Tracks” este unul dintre cele mai bine vândute albume ale lui Dylan, certificat cu două discuri de platină de către Recording Industry Association of America (RIAA). În 2015, a fost inclus în Grammy Hall of Fame.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.