Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode anunță că Raed Arafat s-a IMPLICAT personal în scandalul Șoșoacă: A discutat cu ambasadorul Italiei

Facebook
Raed Arafat

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat joi, la Zalău, că din punctul său de vedere poliţiştii au intervenit corect în incidentul dintre senatoarea Diana Şoşoacă şi o echipă de jurnalişti italieni. "Din punctul meu de vedere, al ministrului Afacerilor Interne, poliţiştii au intervenit corect, au respectat toate procedurile. În primul rând, au ajuns, în urma solicitării la 112, în mai puţin de patru minute la faţa locului. Imediat, au procedat la aplanarea acelui conflict, iar în momentul în care au aplanat conflictul, conform procedurilor legale în astfel de situaţii, au invitat persoanele implicate în conflict la secţia de poliţie. (...) Am fost anunţat în seara zilei de vineri. Am ştiut despre acest incident. De asemenea, ambasadorul Italiei în România a fost informat de către conducerea MAI în seara zilei de vineri", a declarat Lucian Bode, conform Agerpres.

Ministrul de Interne a adăugat faptul că a înţeles că atât jurnaliştii, cât şi senatoarea sunt nemulţumiţi de modul în care s-a acţionat, dar că şi el este nemulţumit că un poliţist a fost bruscat în acest incident.

"Eu, ministrul Afacerilor Interne, vă spun că sunt foarte nemulţumit că un poliţist, participant la această activitate a fost împins, i s-a pus mâna în gât şi a fost tras de uniformă, iar cel care s-a dedat la aceste fapte de ultraj este în libertate", a precizat Lucian Bode. Ministrul de Interne a adăugat faptul că există două dosare penale în lucru în acest caz şi că are încredere că la finalul acestor anchete toţi cei vinovaţi vor plăti. În acelaşi context, secretarul de stat Raed Arafat a precizat că a discutat cu ambasadorul Italiei în România, care i-a precizat că nu există reproşuri faţă de modul în care a acţionat Poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.