Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode a participat la inaugurarea centurii ocolitore a municipiului Satu Mare - Șoseaua este parte a drumului expres care va face legătura cu Ungaria

facebook
Lucian Bode

Minsitrul de Interne Lucian Bote, a participat astăzi împreună cu alți membri ai guvernului la darea în trafic a a VO- Satu Mare, tronson care va face legătura cu Ungaria.

„Am avut astăzi o zi plină în județul Satu Mare, unde am participat alături de colegi din Executiv și de reprezentanți ai autoritățile locale la un moment mult așteptat, darea în trafic a VO Satu-Mare, un obiectiv de infrastructură cu impact major pentru întreaga regiune de Nord-Vest.

Proiectul VO Satu Mare este unul strategic, fiind un proiect cu puternice implicații transfrontaliere.

Șoseaua de ocolire Satu-Mare este parte a drumului expres care va face legătura cu Ungaria prin viitorul punct de trecere al frontierei de la Oar.

Această dezvoltare la nivel de infrastructură de la granița româno-ungară constituie o punte de legătură cu rețeaua europeană de transport, dar și o alternativă mult așteptată pentru reducerea presiunii existente pe PTF Petea.

Guvernul Nicolae Ciucă susține investițiile prin adoptarea de măsuri pentru toate sectoarele economice grav afectate de crizele multiple suprapuse.

Planul cu măsuri economice si sociale de sprijin aflat deja în implementare este permanent ajustat și constituie plasa de siguranță în fața șocurilor economice provocate de crizele existente.

Cea de-a doua parte a zilei am dedicat-o întâlnirii cu aleșii locali liberali din județul Satu Mare. Este foarte important să consolidăm legăturile cu baza partidului.

Astfel de întâlniri sunt menite să mențină deschis dialogul și astfel să construim împreună proiectul politic liberal axat în principal pe dezvoltarea comunităților.

Trebuie să facem performanță la guvernare, să ne atingem obiectivele propuse și astfel să ne ținem de promisiunile făcute românilor. Buna guvernare liberală locală și centrală trebuie să meargă mână în mână și să genereze prosperitate. Nu se poate una fără alta.

Performanța unei guvernări stă în soliditatea echipei. Sunt convins că echipa liberală de la Satu Mare va performa si va rămâne la fel de implicată în promovarea de proiecte valoroase de dezvoltare a comunităților locale.” a anunțat Lucian Bode pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.