Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode INTRĂ TARE după circul de la Otopeni: Luăm în calcul debarcarea unei singure curse pe Aeroport

Facebook
Lucian Bode

Indisciplina pasagerilor din aeroporturi poate duce la măsuri dure.  Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, luni, este posibil ca pe Henri Coandă să aterizeze o singură cursă pentru ca pasagerii să respecte normele privind distanțarea socială.

Citește și: Scădere INEXPLICABILĂ a numărului de paturi de pe ATI: Acum, avem 731, acum câteva zile, erau peste 4.000

Afirmația a fost făcută în contextul în care, luni dimineața, au apărut imagini din Aeroportul Otopeni, în care se pot vedea pasagerii a trei curse, care stau unii lângă alții, fără a păstra distanța de doi metri dintre ei, recomandată în contextul pandemiei de coronavirus, conform Mediafax.

„Am discutat cu cei de la Aeroportul Otopeni în această dimineață (luni dimineața - n.red.). Au venit trei curse în același timp. Din păcate, cu toate că aveam spațiu suficient ca pasagerii să păstreze acea distanță minim obligatorie de doi metri, cu toate că aveam afișe și indicatoare, cu toate că am difuzat în permanență mesaje audio și video, în interiorul aeroportului, pentru a păstra acea distanță, pasagerii au ales, din păcate, să stea în apropiere unul de celălalt, cu toate riscurile pe care și le asumă. Luăm în calcul să pemitem accesul în aeroport pe o singură cursă, astfel încât să nu se suprapună mai multe curse. Dacă nu reușim să-i convingem să înțeleagă să păstreze această distanță, atunci vom permite accesul, debarcarea unei singure curse astfel încât această distanță, foarte clară, de altfel marcată în aeroport, dar care nu este respectată, să fie respectată”, a explicat Bode, la Antena 3.

Ministrul Transporturilor spune că, în prezent, pot debarca, simultan, două sau trei curse aeriene. Singura condiție este, însă, ca pasagerii să stea la distanță de doi metri unii față de alții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.