Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lucian Bode anunță noi negocieri PSD-PNL-UDMR pentru semnarea acordului politic: Lucrurile în guvern trebuie să meargă strună

Inquam Photos / Octav Ganea
lucian bode

Prim-vicepreședintele PNL și ministrul de interne, Lucian Bode, a spus, vineri seară, la Antena 3, cum vor decurge în continuare negocierile cu PSD și UDMR.

"Suntan la 2 luni de la declanșarea crizei politice. După acestea, în baza deciziilor politice, atât noi, cât și PSD și UDMR au medcis să ne punem la masa negocierilor.

Două săptămâni am discutat programul de guvernare. ne-am blocat de multe ori, dar am găsit soluții. Am ajuns să finalizăm programul de guvernare. Creștem alocările din PIB, la 7%, la 90 de miliarde lei, pentru investiții.

Approximative 3,7 milioane de pensionari vor beneficia de majorarea de 10 la sută. Pensia socială minimă va crește la 1.000 de lei. Alocațiile vor fi, din ianuarie, 243 de lei.

Guvernul va fi al României, nu al coaliției. Mâine la ora 14 reluăm discuțiile pe structura Guvernului și pe acordul politic. Va fi semnat de cei 4 lideri, vom spune exact câte, ce ministere.

Am agreat data la care se va face schimbul de premier, acordul va avec 3, 4 pagina. Vom trece cum soluționăm eventualele dezacorduri.

Lucrurile în guvern trebuie să meargă strună. Am învățat cu toții din greșeli", a spus Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.