Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode: PNL trebuie să coaguleze dreapta din România. Ne pregătim de alegerile din 2024

bode congres PNL

Prim-vicepreședintele PNL, Lucian Bode, a explicat că alegerea lui Nicolae Ciucă în funcția de președinte al PNL este gândită în perspectiva alegerilor din 2024. Bode a mai spus că obiectivul PNL este să coaguleze forțele de dreapta pentru anul 2024.

”PNL a gestionat toate marile crize ale României în istoria sa. Avem mai multe crize suprapuse, dar în fruntea Guvernului avem un premier care și-a asumat trecerea prin criză. Nicolae Ciucă este omul care reunește, care ține lucrurile sub control.

Astăzi alegem un nou program politic, în perspectiva alegerilor din anul 2024. PNL este un partid istoric, PNL trebuie să-și asume consolidarea instituțiilor statului.

Votul pe care îl dăm astăzi este pentru unitate. De mâine, trebuie să intrăm în teren cu toate forțele, asta pentru că oamenii așteaptă de la noi o bună guvernare, o bună comunicare.

Suntem parte a unei coaliții de guvernare, statut care ne responsabilizează enorm. Forțele politice care sunt în coaliție trebuie să aibă interese comune, să avem politici comune.

PNL mai are o misiune: trebuie să coagulăm dreapta, să aducem alături de noi toate forțele de dreapta din România. Partidul trebuie să devină mai dinamic, atât în promovarea politicilor publice, cât și în dezbaterile interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.