Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode s-a dezlănțuit: Alianța cu PSD nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernările locale

lucian bode

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal (PNL), Lucian Bode, a declarat miercuri, la Alba Iulia, că faptul că liberalii au o alianţă pentru europarlamentare cu social-democraţii nu înseamnă că nu ar trebui să fie arătate minusurile guvernărilor locale ale acestora, despre care a susţinut că ar fi "multe şi evidente".

"Sunteţi un reper pentru toţii liberalii din întreaga ţară. (...) Pe 9 iunie, sunt convins că veţi câştiga din nou, pentru că nu aveţi adversar. Pentru că PSD-ul este mic şi l-aţi bătut cu realizările voastre. Mai încearcă unii să scoată capul, să se afirme fiind extrem de vocali, dar în local nu au confirmat nimic, rămân doar nişte oameni de paie care vând iluzii. Oamenii văd diferenţa şi nu dau vrabia din mână pentru cioara de pe gard", le-a spus Lucian Bode celor aproape o mie de liberali din Alba prezenţi, miercuri seara, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale.

Secretarul general al PNL a susţinut că România ar fi arătat mult mai bine dacă mai multe judeţe şi oraşe din ţară ar fi avut administraţii liberale

"Trebuie să spunem cu curaj unele lucruri, să nu ne ferim, doar să-i menajăm pe unii. Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale. Sunt multe şi evidente. Pentru că acolo unde este PNL este dezvoltare, iar unde sunt alţii este stagnare şi multă spoială", a adăugat Lucian Bode.

La rândul său, deputatul liberal de Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei naţionale pentru alegerile locale, i-a ironizat pe liderul organizaţiei Alba a PSD, europarlamentarul Victor Negrescu, şi oe candidatul partidului la preşedinţia Consiliului Judeţean, Corneliu Mureşan. El a mai susţinut că "PSD a scăzut sub 30%, sub un prag psihologic", iar PNL "creşte" şi "va câştiga alegerile locale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.