Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bute, AMENINȚAT de viitorul său adversar

lucian bute

Boxerul columbian Eleider Alvarez a amenințat că va provoca retragerea definitivă din nobila artă a pugilistului român Lucian Bute, cu ocazia meciului care va avea loc pe 24 februarie, la categoria semigrea, într-o gală programată la Quebec (Canada), potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

''Lupta noastră va fi probabil ca un meci de șah, dar, din cauza unghiului local, meciul va deveni emoțional la un moment dat. Îi voi provoca retragerea definitivă lui Lucian Bute, pe 24 februarie'', a afirmat Alvarez, care se pregătește, ca și Bute, în Canada.

Citește și: Anunț ÎNGRIJORĂTOR: Fotbaliștii au mai multe șanse să contracteze o maladie a creierului

''Este o oportunitate foarte bună pentru mine, să lupt cu un adversar bun, care este foarte popular, mai ales în Canada'', a mai spus Alvarez (32 ani), care este considerat favorit în acest meci.

''Bute este un stângaci, ca Stevenson, și în plus este o bună oportunitate pentru mine să îmi cresc popularitatea. Cu tot respectul pentru Bute, cineva care nu-l poate învinge pe Bute nu merită o șansă să lupte cu Stevenson'', a mai spus columbianul, neînvins în 21 de meciuri la profesioniști (10 KO)

Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, îl va înfrunta pe deținătorul centurii WBC Silver la semigrea într-un meci care are ca miză șansa de a lupta cu campionul mondial WBC, Adonis ''Superman'' Stevenson, pentru centura cu diamante. Stevenson are 28 de victorii și 1 înfrângere în cariera profesionistă (23 KO).

Lucian Bute, care va împlini 37 de ani pe 28 februarie, are 32 de victorii în cariera sa (25 KO), 3 înfrângeri și un meci egal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.