Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bute, mesaj după retragerea lui Manny Pacquiao din box: 'A fost..este şi va rămâne un exemplu pentru mine în box şi în viaţă'

lucian bute

Fostul pugilist Lucian Bute a postat, miercuri, un mesaj prin care îl omagiază pe Manny Pacquiao după ce filipinezul şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, potrivit news.ro.

“Am avut onoarea şi privilegiul să mă antrenez în 2014 timp de 6 săptămâni în oraşul lui natal General Santos/ Filipine alături de acest mare boxer şi om Manny Pacquiao…. i-am urmărit cu interes cariera încă din 2003 când am trecut la profesionism…. a fost..este şi va rămâne un exemplu pentru mine în box şi în viaţă... astăzi s-a retras din box la 42 de ani şi îi urez succes în cariera politică şi umanitară, dar şi fericire maximă alături de familia lui frumoasă! Mult respect, Manny ..O legendă vie”, a scris Bute pe Facebook.

Multiplul campion mondial de box profesionist Manny Pacquiao şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă la 42 de ani. Pacquiao s-a retras din activitatea de sportiv la zece zile după ce şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din mai 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.