Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bute revine în ring: A anunțat când și cu cine va boxa

lucian bute

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, va lupta împotriva columbianului Eleider Alvarez pe 24 februarie 2017, la Centrul Videotron din Quebec, anunțul fiind făcut marți într-o conferință de presă, scrie ziarul canadian La Presse.

Câștigătorul meciului, care va avea loc la categoria semigrea, va boxa ulterior împotriva canadiano-haitianului Adonis Stevenson, informează agerpres.ro.

Citește și: Simona Halep uimește din nou: A anunțat că RENUNȚĂ

Lucian Bute, 36 ani, a fost campionul mondial IBF la categoria supermijlocie din 2007 până în 2012, interval în care și-a apărat centura de 9 ori. El are în palmares 32 de victorii (25 KO), un meci egal și 3 înfrângeri la profesioniști.

Eleider Alvarez, 32 de ani, are un bilanț de 20 de victorii (10 KO), fiind neînvins la profesioniști. Columbianul este acum aspirant obligatoriu la titlul WBC al categoriei semigrea, deținut de Stevenson.

Citește și: Jennifer Aniston a făcut SEX cu un pilot, copilot și un steward într-un avion / VIDEO

Alvarez va boxa sâmbătă împotriva polonezului Norbert Dabrowski, pugilist care are 19 victorii, 5 înfrângeri și un meci încheiat la egalitate.

Tot marți, Grupul Yvon Michel a anunțat că a încheiat o înțelegere pe termen lung cu Bute, de care va fi legat probabil până când sportivul român se va retrage din activitate.

Citește și: Ea e cea mai FRUMOASĂ româncă: Are 25 de ani și e din Timișoara / FOTO HOT

Anunțul duelului cu Alvarez pune capăt speculațiilor potrivit cărora următorul meci al lui Bute va fi împotriva lui Jean Pascal. Bute a fost învins de Jean Pascal pe 18 ianuarie 2014, prin decizie unanimă.

Bute a scăpat de suspendare după ce Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat explicațiile testului pozitiv din 20 aprilie, după meciul egal cu Badou Jack, și poate urca din nou în ring în 2017.

Citește și: Era aşteptată pe scenă de mii de oameni, iar ea făcea sex în backstage / VIDEO

Bute a fost depistat pozitiv la ostarină după meciul egal cu campionul IBF, Badou Jack, din 20 aprilie, dar și-a susținut mereu nevinovăția. Ostarina nu este un steroid anabolizant, dar are aceeași rezultat în privința creșterii rezistenței și a masei musculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.