Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Filip, despre meciul cu FC Viitorul: 'Cred că am reuşit cel mai bun meci din acest sezon. Am lăsat şi ultima picătură de energie pe teren'

Fotbalistul Lucian Filip, autorul unui gol la meciul dintre FCSB şi FC Viitorul, scor 2-0, a declarat, luni seară, că partida de la Piteşti a fost cea mai bună din acest sezon pentru formaţia bucureşteană.

El a menţionat, la Digi Sport, că Nicolae Dică le-a cerut “război” jucătorilor, iar aceştia au înţeles mesajul, scrie news.ro.

“A fost un meci foarte greu, împotriva unei echipe care are posesie foarte bună. Cred că am reuşit cel mai bun meci din acest sezon. Am lăsat şi ultima picătură de energie pe teren. Mă bucur că am marcat, sunt într-o formă foarte bună. Înainte de meci ne-a spus un singur lucru Dică: ‘Astăzi vreau război de la voi’. Am înţeles mesajul şi am învins. Această victorie e ca o gură de aer”, a spus Filip.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I.

Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.