Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Filip, înaintea meciului cu Plzen: Ne dorim să câştigăm ca să ne întărim imaginea pozitivă pe care o avem în Europa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua

Fotbalistul Stelei, Lucian Filip, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi vor victoria în meciul cu Plzen pentru a întări imaginea pozitivă a formaţiei bucureştene în Europa. "Nu cred că am făcut meciuri slabe în ultima perioadă, în ultimele două luni echipa a arătat un progres. Eu deocamdată nu mă consider la nivel maxim, dar cu cât va trece timpul sunt sigur că voi deveni şi mai bun. Cred că ei (n.r. - cei de la Plzen) vor face tot posibilul ca să câştige mâine, indiferent dacă o să vină lumea sau nu. Noi ne dorim să câştigăm ca să ne întărim imaginea pozitivă pe care o avem în Europa. Pentru noi arată foarte bine echipa pe locul 1", a spus Filip.

Lucian Filip a menţionat că pentru el echipa naţională este un vis pe care îşi doreşte să-l realizeze cât mai repede. Meciul Viktoria Plzen - Steaua va avea loc, joi, de la ora 20.00, în etapa a cincea, penultima, a Grupei G a Ligii Europa şi va fi transmis de Pro TV şi Telekom Sport, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.