Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Filip, înaintea meciului dintre FCSB și FC Voluntari: 'Am pierdut startul și nu ne permitem să facem mulți pași greșiți'

Lucian Filip a luat parte, vineri, la conferința de presă premergătoare partidei dintre FCSB și FC Voluntari, iar jucătorul roș-albastru a declarat că este încrezător că rezultatul va arăta altfel decât cel din prima parte a campionatului când FC Voluntari s-a impus cu scorul de 3-1, potrivit Mediafax.

Lucian Filip a stat câteva luni departe de terenul de fotbal, după ce, în luna august, în meciul cu Mlada Boleslav, din Europa League, scor 0-0, a suferit o accidentare la ligamente.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

”Am acordul din partea medicului. Am rămas la fel de motivat și joc fotbal din plăcere. Îmi doresc să îmi găsesc forma sportivă și să prind din nou post de titular. Nu se știe niciodată. Cât timp sunt apt și joc, sunt sigur că va veni și un transfer. Rezultatul cu Voluntari va arăta altfel decât în meciul tur. Faptul că am fost eliminați din Europa League oarecum a venit și cu un avantaj. Am reușit să ne concentrăm pe campionat și rezultatele au venit imediat. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun. Nu ne mai permitem să facem un rezultat prost. Încă plătim prețul din startul campionatului. Am pierdut startul și nu ne permitem să facem mulți pași greșiți. Vintilă și preparatorul fizic au făcut un program foarte bun. Echipa a câștigat prin mobilitate și prin posesie. Jucătorii joacă mult mai repede. Sper ca anul ăsta să facem o treabă bună împreună”, a declarat Lucian Filip la conferința de presă.

Fotbalistul FCSB-ului a vorbit și despre numirea lui Mirel Rădoi la conducerea echipei naționale a României: ”Contează mai puțin cine este antrenor la națională pentru că, în calitate de jucător, trebuie să te concentrezi să joci bine ca să fii chemat. Nu știu dacă numirea lui Mirel Rădoi sau a altui antrenor influențează cumva situația unui jucător”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.