Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Isar, acuzații BOMBĂ la adresa lui Mugur Isărescu: 'Manole a intervenit pentru o bancă privată, e DISPERAT că se duce la fund'

lucian isar

Economistul Lucian Isar reacționează, într-o postare pe contul său de Facebook, la atacurile lansate, ieri, de Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, care a declarat că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice nu cunoște economie, ci se informează doar din economiști precum Lucian Isar și Gheorghe Piperea.

"Isarescu a intervenit printr-o banca comerciala privata! Mugurel Constantin Isarescu, Manole pentru femeile a caror amanunte intime pot fi gasite In dosarele CNSAS, este disperat ca banca respectiva se duce la fund.

Nu a mai avut ce face in fata evidentelor si Isarescu a fost nevoit sa recunoasca ca a intervenit in piata valutara dar fara sa spuna ce i-a iesit de la o mica manipulare a cursului si a dobanzilor Robor ...", scrie Lucian Isar pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.