Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Mîndruţă, replică usturătoare pentru consiliera lui Oprea: Sexul ca monedă de schimb

lucian mindruta

După ce a fost numit "doamna Mândruţă" de preşedintele studenţilor UNPR, consilieră a vicepremierului Oprea, Lucian Mîndruţă îi dă acesteia o replică usturătoare.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Alexandra Dobre, preşedintele studenţilor UNPR, a criticat dur pseudo-jurnaliştii care folosesc accidentul poliţistului Bogdan Gigină pentru a-l critica pe Gabriel Oprea. În categoria "pseudo-jurnalişti", consiliera de 23 de ani a vicepremierului îl include şi pe Lucian Mîndruţă.

Vezi şi: Şefa studenţilor UNPR s-a dezlănţuit: Atac la 'pseudo-jurnalişti' şi 'doamna Mîndruţă'

Într-o replică publicată tot pe reţeaua de socializare, Mîndruţă sugerează că reprezentanta UNPR se bazează pe sex în ascensiunea politică. El are un mesaj şi pentru soţia lui Gabriel Oprea.

"O domnisoara ajunsa consiliera la dl. Oprea a aruncat acum cateva zile o imprecatie online in care sunt nominalizat direct. Direct si oarecum jenant pentru duduia. Mi se spune "doamna Mandruta". Cum ar veni (daca citesc eu bine), se face referire la o posibila lipsa de barbatie a mea, poate chiar la o anumita orientare sexuala pidosnica (cam asa se vorbeste in puscarie, din cate stiu).

Domnisoara consiliera comite aici, involuntar, o dezvaluire: pentru domnia sa sexul e important. Nu, nu e doar important. E unitate de masura. E moneda de schimb si unitate de tranzactie. E tot ceea ce defineste un om: cu cine se culca, daca e capabil de asa ceva, daca e domn sau "doamna". Pentru unii ca domnisoara, povestea asta e importanta.

De-asta si avem oameni politici care sfarsesc prin a-si dori sa posede o tara intreaga. Pentru ca in cultura lumii din care fac parte, politica e un afrodisiac si cine n-are o traire erotica la contactul cu mizeriile ei, n-are organ. Nu poate. E ori gay, ori un fatalau.

Acestea fiind spuse, daca tot introducem in cauza doamnele, as face un apel la doamna Oprea: sunteti mandra de consiliera sotului?", scrie Lucian Mîndruţă pe Facebook.

Vezi şi: Iohannis pune gaz pe foc în cazul polițistului mort: Solicitare DE URGENŢĂ pentru Oprea şi Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.